Taal als middel om te verbinden

Wij geloven in de kracht van verbinding. Taal is daarvoor wat ons betreft één van de belangrijkste middelen. Niet voor niets is er de uitdrukking: "We spreken dezelfde taal". Dat kun je natuurlijk op verschillende manieren opvatten, maar er gaat iets uit van: we zitten op dezelfde lijn. 

Onze filosofie

Onze filosofie is dan ook dat we mensen - in welke setting dan ook - dezelfde taal willen laten spreken. Of je nu als nieuwkomer in Nederland bent en een connectie wil maken met de lokale bevolking en cultuur of dat je binnen een organisatie werkt en fijner en beter met je collega's wil samenwerken. Naast de technische en grammaticale aspecten van een taal, besteden we daarom minstens zoveel aandacht aan de sociale en culturele componenten. 

Leren en tot rust komen in een groene, rustieke omgeving 

Leren gaat het best in een ongedwongen sfeer, en wanneer je echt even tot jezelf kan komen. De groene en rustige omgeving van Het Terphuis is volgens ons daarvoor een ideale plek. Weg van de dagelijkse drukte, ontspannen en genieten van het oer-Hollandse polderlandschap en tegelijkertijd werken aan je leerdoelen.