Onze trainingen zijn individueel te boeken, in duo's of in groepsverband. Je kunt specifiek aan je schrijfvaardigheid werken, beter leren spreken en luisteren of juist focussen op lezen en interpreteren. Waar jij behoefte aan hebt. Ook de intensiteit en duur van een training zijn aanpasbaar. Kies voor een week of weekend waarin je in korte tijd intensief maar in ontspannen sfeer aan je taalvaardigheden werkt of ga voor een flexibel traject waarin je bijvoorbeeld wekelijks voor een paar uur naar de boerderij komt.

 

Weekendcursus

In twee dagen je taalvaardigheid verbeteren, met tussendoor ruimte voor ontspanning en allerlei activiteiten op en rondom de boerderij. Te boeken in combinatie met een overnachting/arrangement op Het Terphuis. Een leerzaam en ontspannen weekendje ertussenuit.  

Weekcursus

Een weekje los komen van je dagelijkse bezigheden en in een ongedwongen sfeer werken aan je taalvaardigheden. Je wisselt leren af met bijvoorbeeld wandelen, tuinieren of tijd voor jezelf. boeken in combinatie met een overnachting/arrangement op de boerderij.


Dagcursussen en workshops

In een dagcursus of workshop werk je aan een specifiek thema of fris je je bestaande kennis op. In een dag(deel) ga je aan de slag met onderwerpen die je interessant of misschien juist lastig vindt. Denk aan creatief schrijven of je d's en t's op orde krijgen.

Taalcoaching

Individuele begeleiding waarbij je met een strippenkaart flexibel sessies kunt boeken. Bijvoorbeeld als je een cursus hebt gedaan en daarna in de praktijk ergens tegenaan loopt. Of gewoon als je behoefte hebt aan talige ondersteuning of je kennis van de taal wilt opfrissen.