Veel van de communicatie binnen bedrijven en organisaties (en naar buiten toe) verloopt schriftelijk.  Nieuwsbrieven, e-mails, rapportages, tekstberichten... Per dag zet je meestal een boel woorden op papier. Maar dat kan een behoorlijke kunst zijn. Want je bent er soms flink mee aan het worstelen. En dan lijken je woorden ook lang niet altijd aan te komen. 

Dat kan anders! Maar hoe? Gelukkig hoef je dat niet helemaal zelf uit te vinden. Samen met jou kijken we waar je tegenaan loopt in je communicatie en geven we je handreikingen om de woorden moeitelozer uit jouw pen of het toetsenbord te laten vloeien. Op zo'n manier dat ze ook daadwerkelijk gelezen en gehoord worden. Zo wordt schriftelijke communicatie een stuk eenvoudiger en effectiever. 

Samen gaan we kijken hoe we jouw schriftelijke communicatie kunnen optimaliseren. Wat wil je overbrengen en met welk doel? Welk middel zet je daarvoor in en waarom juist dat middel? We leggen jouw huidige communicatiemiddelen onder de loep en gaan samen in gesprek over jouw (taal)hobbels. Aan de hand daarvan ontwikkelen we een training die precies past bij waar jij behoefte aan hebt. 

 

Meer weten? Neem hiernaast contact met ons op.